Petak, 26. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Darko Sobota: Birači su prepoznali naš program i naše vrijednosti, Podravina i Prigorje imat će saborskog zastupnika

U stožeru HDZ-a Koprivničko-križevačke županije očekivano su zadovoljni prvim rezultatima izbora za Hrvatski sabor po kojima su osvojili čak 71 mandat.

– Pričekat ćemo konačne rezultate, ali vjerujemo da neće biti velikih pomaka. Po ovim rezultatima koje dobivamo s terena u II. izbornoj jedinici, posebno Koprivničko-križevačkoj županiji, naše je zadovoljstvo još veće. Osvojili smo toliko mandata jer imamo dobar program. Hrvatice i Hrvati izabrali su sigurnu Hrvatsku i prepoznali sve te vrijednosti HDZ-a i Vlade na čelu s Andrejom Plenkovićem. To je briga, skrb i odgovornost za sigurnost, i kad govorimo o COVID-u 19 i o ekonomskom standardu i gospodarskom razvoju Hrvatske. Ekipa na čelu s Andrejom Plenkovićem znat će se nositi s izazovima koji nas čekaju – poručio je predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota te dodao da je uvjeren da će Koprivničko-križevačka županija imati saborskog zastupnika ili zastupnicu, kao što je imala i u svim sazivima Sabora do sada, te da je ovo bio dobar test za predstojeće lokalne izbore.

 

Uživo iz stožera HDZ-a

Posted by Drava.info on Sunday, July 5, 2020

 

zatvori