Petak, 26. travnja 2024.

Prognoza vremena za srijedu, 3. lipnja

Djelomično sunčano uz promjenjivu naoblaku. Od sredine dana te poslijepodne i navečer mogući su pljuskovi praćeni grmljavinom, a ponegdje može biti i grmljavinskog nevremena, lokalno i tuče. Puhat će većinom slab zapadni i jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura oko 23 do 25 stupnjeva.

U četvrtak djelomično sunčano uz promjenjivu naoblaku te vjetrovito. Potkraj dana i u noći na petak moguće je nešto pljuskova. Puhat će umjeren do jak jugozapadni vjetar, mjestimice možda i s olujnim udarima. Jutarnja temperatura oko 13 ili 14, najviša dnevna oko 25 ili 26 stupnjeva.

Petak će biti izrazito nestabilan s kišom i pljuskovima te grmljavinom, ponegdje i nevremenom, uglavnom u drugom dijelu dana i prema večeri. Moguća je veća količina kiše. Puhat će umjeren južni i jugozapadni vjetar, a i dalje će biti toplo. U subotu smirivanje vremena i razvedravanje te malo svježije, u nedjelju opet toplije uz južinu.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori