Petak, 26. travnja 2024.

POTPISAN UGOVOR Odabran je izvođač radova za izgradnju studentskog doma u Koprivnici

Odabran je izvođač radova za izgradnju studentskog doma u Koprivnici.

Kao najpovoljniji ponuditelj za osnivanje prava građenja u svrhu izgradnje studentskog doma na nekretnini u vlasništvu Grada Koprivnice odabrano je trgovačko društvo ISTO student d.o.o. iz Zagreba. Dom će se nalaziti na Trgu dr. Žarka Dolinara 13.

S obzirom na to da su nakon donošenja predmetne odluke nastupile posebne okolnosti povodom proglašenja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, prolongirano je potpisivanje ugovora o osnivanju prava građenja na nekretnini u vlasništvu Grada Koprivnice radi izgradnje studentskog doma na Trgu dr. Žarka Dolinara 13, a koji je potpisan danas, piše na stranicama Grada Koprivnice.

U ime Grada Koprivnice ugovor je potpisao gradonačelnik Mišel Jakšić, a u ime investitora Zoran Pucarić uz nazočnost voditeljice Odsjeka za upravljanje nekretninama Đenis Sambol.

Ugovor je sklopljen na 33 godine uz godišnju naknadu u iznosu od 36.001 kuna u svrhu izgradnje i korištenja objekta javne namjene – studentskog doma smještajnog kapaciteta od minimalno osamdeset ležajeva uz obvezno osiguranje četiri ležaja sa svom popratnom infrastrukturom za studente s invaliditetom.

zatvori