Srijeda, 15. svibnja 2024.

Osnovna škola ‘Antun Nemčić Gostovinski’ danas slavi svoj dan

Koprivnička Osnovna škola ‘Antun Nemčić Gostovinski’ danas obilježava Dan škole.

Poput svojih kolegica i kolega iz drugih škola, i “Nemčići” rođendan svoje škole slave virtualnim putem. Na web stranici škole pripremili su posebnu objavu nazvanu “Nemčićev kaleidoskop” u kojoj su okupili svoje aktivnosti i doživljaje.

“Biti u pokretu, teći, povijati se, oblikovati, imati kvalitetu prilagodljivosti. To znači živjeti u sadašnjem trenutku, biti otvoren i fleksibilan, uz mogućnost prilagodbe novonastalim situacijama… misli su glumca Brucea Leea, u ovim okolnostima itekako aktualne.”

“Ova školska godina bila je po mnogočemu drugačija. Brzo smo se prilagodili novonastaloj situaciji i nastavi na daljinu. Ona nam je dala priliku da rastemo i razvijamo svoje potencijale u nekim novim smjerovima, a sve dobro što smo radili uživo, nastavili smo i virtualno”, poručili su iz ANG-a.

Uz govore ravnateljice Gordane Gazdić Buhanec i gradonačelnika Mišela Jakšića, na poveznici su dostupni pregledi aktivnosti i uspjeha učenika i učitelja nižih i viših razreda škole, ERASMUS aktivnosti, Filmska i video družina Mravec, Radijska grupa, Vjeronaučni rječnik i dojmovi učenika osmih razreda koji će uskoro napustiti školu.

zatvori