Petak, 26. travnja 2024.

NK Tehnika-Koprivnica ima novog-starog igrača

Prošlog tjedna igrači gradskog četvrtoligaša NK Tehnike-Koprivnice počeli su s održavanjem treninga. Trenirat će tri puta tjedno do pred kraj lipnja, tada slijedi kratka pauza i početak priprema 5.7.

Tehnikaši ranije od ostalih kreću sa pripremama jer ih već početkom kolovoza očekuje nastup u četvrtfinalu kupa gdje će snage odmjeriti s kloštranskom Mladosti.

U skladu s visokim očekivanja u kupu te napadu na prvih pet pozicija u prvenstvu, Građevinari su već sada doveli dva pojačanja.

Prvo pojačanje je dolazak stopera Dominika Sabola iz Tehničara iz Cvetkovca. Sabol je karijeru započeo u rodnom Đelekovcu, pa zatim postao prvak 1. ŽNL s Tomislavom iz Drnja da bi prošle sezone branio boje Cvetkovčana u 3. HNL – sjever. Inače, Sabol će i sljedeće sezone biti U-21 igrač što će biti veliki plus za momčad trenera Tome Čikovića.

Drugo pojačanje koje su potpisali Građevinari je njihov novi-stari igrač, Domagoj Hlevnjak.

“Beli” je bio član Tehnike-Koprivnice do ove zime kada je preselio u Močile. Kako je sredinom ožujka krenula pandemija koronavirusa spletom okolnosti nije upisao službeni nastup za Močilane. U dogovoru dvaju klubova koji gaje prijateljski odnos dogovoreno je kako će se Hlevnjak vratiti u Tehniku. On je polivalentan igrač koji može pokriti pozicije desnog bočnog, oba krila te centralnog napadača.

Sam Domagoj prokomentirao nam je svoj povratak:

– Jako mi je drago i sretan sam zbog svog povratka u Tehniku. Željan sam pravog treniranja i motiviran da pomognem klubu te da zajedno ostvarimo što bolji rezultat u prvenstvu i kupu te moram naglasiti da sam jako sretan i zbog povratka u odličnu ekipu, gdje igraju moji najbolji prijatelji. Hvala Močilama što mi nisu pravili probleme oko povratak, ujedno mi je žao što nije bilo prvenstva te što im nisam uspio pomoći.

zatvori