Snimio Marko Posavec.
Prošlog tjedna igrači gradskog četvrtoligaša NK Tehnike-Koprivnice počeli su s održavanjem treninga. Trenirat će tri puta tjedno do pred kraj lipnja, tada slijedi kratka pauza i početak priprema 5.7.

Tehnikaši ranije od ostalih kreću sa pripremama jer ih već početkom kolovoza očekuje nastup u četvrtfinalu kupa gdje će snage odmjeriti s kloštranskom Mladosti.

U skladu s visokim očekivanja u kupu te napadu na prvih pet pozicija u prvenstvu, Građevinari su već sada doveli dva pojačanja.

Prvo pojačanje je dolazak stopera Dominika Sabola iz Tehničara iz Cvetkovca. Sabol je karijeru započeo u rodnom Đelekovcu, pa zatim postao prvak 1. ŽNL s Tomislavom iz Drnja da bi prošle sezone branio boje Cvetkovčana u 3. HNL – sjever. Inače, Sabol će i sljedeće sezone biti U-21 igrač što će biti veliki plus za momčad trenera Tome Čikovića.

Drugo pojačanje koje su potpisali Građevinari je njihov novi-stari igrač, Domagoj Hlevnjak.

“Beli” je bio član Tehnike-Koprivnice do ove zime kada je preselio u Močile. Kako je sredinom ožujka krenula pandemija koronavirusa spletom okolnosti nije upisao službeni nastup za Močilane. U dogovoru dvaju klubova koji gaje prijateljski odnos dogovoreno je kako će se Hlevnjak vratiti u Tehniku. On je polivalentan igrač koji može pokriti pozicije desnog bočnog, oba krila te centralnog napadača.

Sam Domagoj prokomentirao nam je svoj povratak:

– Jako mi je drago i sretan sam zbog svog povratka u Tehniku. Željan sam pravog treniranja i motiviran da pomognem klubu te da zajedno ostvarimo što bolji rezultat u prvenstvu i kupu te moram naglasiti da sam jako sretan i zbog povratka u odličnu ekipu, gdje igraju moji najbolji prijatelji. Hvala Močilama što mi nisu pravili probleme oko povratak, ujedno mi je žao što nije bilo prvenstva te što im nisam uspio pomoći.