Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Koprivnički Sinovi anarhije motorima obišli hrvatsku obalu

Koprivničanci Dalibor Dombaj, Dominik Bogdanić, Siniša Španhel i Goran Posavec krajem svibnja uputili su se na putovanje motorima po hrvatskoj obali.

– Zovemo se Sinovi anarhije, a osim nas, to su još i Denis Petrić, Svemir Srnec, Dejan Hladnić, Marko Sitarić, Eugen Imbriovčan i Robert Kasnar. Privatno se družimo i prijatelji smo. Planirali smo ići u Bugarsku, ali zbog ove situacije ostali smo u lijepoj našoj pa smo krenuli u nedjelju 24. svibnja na putovanje. Dva dana bili smo u Opatiji i prošli cijelu Istru, a onda u utorak 26. svibnja krenuli za Tribunj i tamo smo spavali četiri dana. Prošli smo cijelu Dalmaciju i gornji dio u planinama pa smo se tako zaputili i do Knina – rekao je Posavec.

Dodao je da su imali sitnih kvarova, a s obzirom na to da su svi majstori za popravke, sve su riješili sami.

– Upoznali smo velečasnog u Tribunju i s njim se družili, upoznali smo hrvatskog generala Mladena Mikolčevića, bili smo na slapovima Krke… Jednostavno smo uživali – kazao je Posavec.

No, ovo im nije prvi takav pothvat. Posavec kaže da je njih osmero prošle godine motorima obišlo Bosnu, Crnu Goru i nakon toga hrvatsku obalu.

zatvori