Četvrtak, 25. travnja 2024.

Član Atletskog kluba Koprivnica Jakov Jurić postao prvak države u bacanju vorteksa

Članovi Atletskog kluba Koprivnica protekli vikend sudjelovali su na pojedinačnom Prvenstvu Hrvatske za kadete i kadetkinje te mlađe kadete i mlađe kadetkinje u Varaždinu.

Najuspješniji od koprivničkih atletičara bio je Jakov Jurić koji je osvojio 1. mjesto u kategoriji mlađih kadeta u bacanju vorteksa s hicem od 57,30 metara.

Kod kadetkinja Josipa Mikulec osvojila je 6. mjesto u bacanju koplja od 500 g. Anja Slavinić je na 60 metara osvojila 7. mjesto dok je Tea Šaško zauzela 7. mjesto u skoku u dalj.

Kod mlađih kadeta Ivan Bebek je na 200 metara prepone osvojio 7. mjesto, dok je na 80 metara prepone osvojio 9. mjesto. Luka Kvaternik bio je 8. na 400 metara.

Kod mlađih kadetkinja Dora Lovrinović je u bacanju vorteksa zauzela 9. mjesto, dok je Ivana Cenko osvojila 10. mjesto na 200 metara prepone.

Štafeta mlađih kadeta 4×60 metara u sastavu Luka Kolonić, Ivan Bebek, Luka Kvaternik i Lukas Petrić zauzela je 6. mjesto, a štafeta 4×200 metara u sastavu Luka Kolonić, Lukas Petrić, Jakov Jurić i Luka Kvaternik 7. mjesto.

Mlađe kadetkinje u štafeti 4×200 metara u sastavu Melani Vrbnjak, Ivana Cenko, Dora Lovrinović i Jana Salajec zauzele su 12. mjesto.

Ustupio Atletski klub Koprivnica.
Ustupio Atletski klub Koprivnica.
Ustupio Atletski klub Koprivnica.
Ustupio Atletski klub Koprivnica.
zatvori