Petak, 26. travnja 2024.

Aldijana Matić Horvat predložena je za novu direktoricu Entera, odluku treba potvrditi Gradsko vijeće

Aldijana Matić Horvat predložena je za direktoricu koprivničkog Entera, a ovu odluku trebali bi potvrditi koprivnički gradski vijećnici na 24. sjednici Gradskog vijeća koja će se održati u utorak poslijepodne.

S obzirom na to da je dosadašnja direktorica Martina Mak dala ostavku na mjesto direktorice, raspisan je javni natječaj za imenovanje direktora na koji su pristigle dvije prijave.

Matić Horvat, koja je diplomirala ekonomiju, ispunjava sve uvjete iz natječaja te je tijekom svog jedanaestogodišnjeg radnog iskustva u trgovačkom društvu Enter Koprivnica radila na različitim projektima visoke važnosti gdje se pokazala kao ključan čimbenik prilikom njihovog kreiranja i implementacije, navodi se u obrazloženju Odbora za izbor i imenovanja.

Istaknuto je da je u tom periodu dala izniman doprinos cijeloj organizaciji, istaknuvši se kao profesionalac u radu s klijentima te timski igrač u radu sa suradnicima, a u potpunosti je upoznata s radom društva i svim projektima koje trgovačko društvo provodi te poduzetnicima koji se nalaze u Poduzetničkim inkubatorima.

zatvori