Petak, 26. travnja 2024.

Prognoza vremena za subotu i nedjelju, 2. i 3. svibnja

U subotu u noći i ujutro moguća je kiša. Prijepodne razvedravanje, poslijepodne samo ponegdje može biti kraćih pljuskova. Novo naoblačenje očekujemo prema večeri, a potkraj dana i u noći na nedjelju moguća je nova kiša. Grmljavine uglavnom ne bi trebalo biti, možda mjestimice uz jače pljuskove. Puhat će većinom slab do umjeren vjetar sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura do otprilike 20 stupnjeva.

Ažurirano za subotu: noćna kiša preskočila je naš dio Podravine. U nastavku dana dosta sunca, samo ponegdje uz kakav lokalni pljusak.

U nedjelju bi nakon noćne kiše danju trebalo biti uglavnom suho, iako se ne može sasvim isključiti mogućnost malo oborina tu i tamo. Bit će djelomično sunčano uz promjenjivu naoblaku, vjerojatno uz nešto više sunca nego oblaka. Puhat će slab do umjeren sjeverni vjetar, jutarnja temperatura oko 8, najviša dnevna oko 18 stupnjeva.

U ponedjeljak barem djelomično sunčano i suho uz temperature slične onima u nedjelju; možda stupanj ili dva toplije. Sredinom idućeg tjedna moguće je još malo kiše, a bit će i malo hladnije. Čini se da će se razdoblje promjenjivog vremena nastaviti i nakon toga.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori