Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

Online konferencija: Zašto je važno biti samodostatan i imati jaku prehrambenu industriju

Kako je prehrambena industrija preživjela COVID-19 krizu i što smo iz toga naučili

‘Kako je prehrambena industrija preživjela COVID-19 krizu i što smo iz toga naučili’ naziv je online konferencije koju organiziraju Odjel za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever i Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica.

Konferencija će se održati u četvrtak, 14. svibnja 2020. s početkom u 14:05 putem Google Meet sustava na sljedećem linku: meet.google.com/wkn-yetp-srk ili putem QR koda:

Online konferencija “Kako je prehrambena industrija preživjela COVID-19 krizu i što smo iz toga naučili” namijenjena je svima koji se bave proizvodnjom i preradom hrane ili ih zanima prehrambena industrija. Iz COVID-19 krize vidjeli smo da je izuzetno važno biti samodostatan i imati jaku prehrambenu industriju. Ljudi će se tijekom krize lako odreći putovanja, kupovine automobila ili elektronike, ali hrana će se uvijek kupovati jer je ona nužna za život.

Na konferenciji će sudjelovati zamjenik ministrice poljoprivrede doc. dr. sc. Krunoslav Karalić, gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, direktor Sektora poljoprivrede Podravke Dalibor Kezele, specijalistica za komunikacije iz Carlsberga Croatia Tatjana Petričušić, direktor LD Brewery Danijel Radek, ravnateljica Centra “Dr. Rudolf Steiner” Dijana Posavec, viša stručna suradnica u HGK – Županijskoj komori Koprivnica Suzana Operman i pročelnik Odjela za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever Bojan Šarkanj.

Slušaj uživo
zatvori