Subota, 18. svibnja 2024.

Županijska i Hrvatska obrtnička komora donirale 10 tisuća kuna koprivničkoj bolnici za borbu protiv pandemije

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Hrvatska obrtnička komora odlučile su donirati 10.000 kuna Općoj bolnici ‘Dr. Tomislav Bardek’ Koprivnica za borbu protiv koronavirusa.

– Djelatnici bolnice su na prvoj crti obrane od koronavirusa te ulažu iznimne napore kako bi sačuvali zdravlje građana Koprivničko-križevačke županije. Ovim skromnim prilogom želimo potaknuti i sve druge da u granicama svojih mogućnosti pomognu medicinskom osoblju da se što uspješnije bore protiv ove pandemije, a da koliko je to moguće, sačuvaju svoje zdravlje – poručuju iz obrtničkih komora te dodaju:

– Ovom prilikom isto tako želimo zahvaliti svima od Vlade Republike Hrvatske preko Koprivničko-križevačke županije do jedinica lokalne samouprave na svemu što čine da obrtnici i njihovi zaposlenici prebrode ovu krizu izazvanu korona virusom.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Hrvatska obrtnička komora donirat će svaki mjesec za vrijeme trajanja krize po 10.000 kuna u humanitarne svrhe onima kojima je najpotrebnije, a u dogovoru sa županijskim Stožerom civilne zaštite.

zatvori