Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Prognoza vremena za ponedjeljak, 13. travnja

Promjenjivo oblačno s mogućim sunčanim razdobljima. Puhat će umjeren do pojačan jugozapadni vjetar, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo do 23 ili 24 stupnja.

U noći na utorak stiže nam promjena vremena: uz nešto kiše i pljuskova zapuhat će sjeverni vjetar i temperatura će osjetno pasti. Ponegdje će biti i malo susnježice ili snijega, prvenstveno naravno u višim predjelima. Još nešto oborina moguće je u jutarnjim satima, a tijekom dana uslijedit će barem djelomično razvedravanje. Puhat će umjeren sjeverni vjetar i bit će hladnije: jutarnja temperatura oko 3, najviša dnevna do 10 ili 11 stupnjeva.

U srijedu sunčano i vedro, poslijepodne toplije, ali ujutro će postojati opasnost od mraza. Temperatura će nastaviti rasti i u četvrtak i petak uz obilje sunca i jugozapadni vjetar, a novo zahlađenje moguće je za vikend.

Ažurirano u 11:12.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori