Nedjelja, 19. svibnja 2024.

VIDEO Preminula prva osoba s koronavirusom u Koprivničko-križevačkoj županiji, zabilježena i dva nova slučaja zaraze

Stožer civilne zaštite na konferenciji za medije iznio je nove informacije o stanju u Podravini i Prigorju

Osoba pozitivna na koronavirus preminula je rano jutros u koprivničkoj bolnici. Informaciju je objavio županijski Stožer civilne zaštite na današnjoj konferenciji za medije.

– Od jučer do danas imamo dvije nove osobe pozitivne na COVID-19 tako da ovog trenutka ukupni broj pozitivnih osoba iznosi 65. Te dvije osobe nisu vezane uz starački dom već su kontakti prije zaraženih osoba. Imamo i jednu novu zdravu osobu tako da je ukupan broj ozdravljenih sada 15. Nažalost, noćas je u koprivničkoj bolnici preminula jedna osoba. U ime Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije izražavamo duboku sućut obitelji – rekao je načelnik županijskog Stožera civilne zaštite Ratimir Ljubić.

Riječ je o ženskoj osobi u dobi od 82 godine s izraženim komorbiditetom, dodao je ravnatelj koprivničke bolnice Mato Devčić. Osoba nije bila korisnica Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica.

– Tijekom noći odnosno ranog jutra jedna osoba preminula je osoba u Općoj bolnici Koprivnica. Uz pozitivnu COVID-19 infekciju osoba je imala niz komorbiditeta. Nedavno je hospitalizirana zbog popuštanja srca i plućnog edema. Nažalost, unatoč svim poduzetim mjerama liječenja kod bolesnice je nastupilo je pogoršanje i ona je preminula u ranim jutarnjim satima – kazao je Devčić.

Uskoro opširnije. 

 

Stožer civilne zaštite: Nove informacije o koronavirusu

Objavljuje Drava.info u Ponedjeljak, 27. travnja 2020.

 

Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
zatvori