Petak, 26. travnja 2024.

Koprivnički stožer civilne zaštite najavio pojačane kontrole propusnica na područjima koja graniče sa susjednim općinama

Stožer civilne zaštite grada Koprivnice na jučer održanoj koordinaciji zaključio je da se građani Koprivnice i prigradskih naselja u najvećoj mjeri pridržavaju propisanih protuepidemijskih mjera te najavio strožu kontrolu propusnica.

Kršenja mjera, ponajviše samoizolacije i zabrane kretanja, zabilježena su u manjem broju slučajeva. Stožer je u dogovoru s Policijskom upravom koprivničko-križevačkom najavio pojačane kontrole propusnica na područjima koja graniče sa susjednim općinama. Operativnim snagama civilne zaštite – vatrogascima, pripadnicima Hrvatske gorske službe spašavanja i komunalnom redarstvu – stožer je dao upute o provođenju nadzora.

“Mole se građani koji se zateknu u kontroli propusnica da službenim osobama operativnih snaga civilne zaštite Grada Koprivnice predoče valjane propusnice. Osobe koje se zateknu bez valjane propusnice bit će vraćene u mjesto prebivališta ili boravišta”, poručio je stožer te pozvao građane da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa.

(Grad Koprivnica)

zatvori