Ponedjeljak, 13. svibnja 2024.

Frizeri Udruženja obrtnika opskrbili se zaštitnim vizirima ususret početku rada u novim uvjetima

Frizeri koprivničkog Udruženja obrtnika zajedničkom nabavom opskrbili su se vizirima koji će dodatno zaštititi njih i njihove klijente. Spremni su za početak rada i bez obzira na poteškoće koje su uz to vezane, vesele se ponovnom susretu sa svojim klijentima u radnoj atmosferi.

Vjeruju da će se ubrzo i oni i klijenti priviknuti na nove uvjete, ali apeliraju na dodatno razumijevanje i klijenata i možebitnih inspekcija.

– Prema našim informacijama, svi aktivni frizeri počinju s radom 4. svibnja, što za ugostitelje izgleda da neće biti slučaj. Velik dio njih još nije donio odluku, a neki se izjašnjavaju da i neće odmah započeti sa radom dok se u praksi ne vidi kao će to sve funkcionirati sa previđenim mjerama. I uz smanjeni broj dozvoljenih mjesta bi možda i radili, ali problem je izbacivati ih i zabranjivati svojim stalnim gostima da se druže i razmještati ih po terasama. Predlažu da netko drugi upozorava na to kao i kod okupljanja građana na javnim površinama. A naravno da se, poučeni nedavnim kažnjavanjem kolega u Zagrebu, boje kazni – poručuju iz Udruženja obrtnika Koprivnica.

zatvori