Subota, 1. lipnja 2024.

DAN KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE BEZ SVEČANOSTI Darko Koren: Neka nam samo bude zdrava županija

Koprivničko-križevačka županija danas slavi svoj dan, ali po prvi puta svečana proslava neće biti upriličena.

– Nećemo slaviti ovaj dan, zaista ćemo ga obilježiti na način na kakav do sada nikada nismo, duboko se nadam da nikada više i nećemo na takav način. Želim svim stanovnicima Podravine i Prigorja sretan Dan županije, neka nam samo bude zdrava županija koliko je god to moguće u ovom trenutku – rekao je koprivničko-križevački župan Darko Koren.

Iskrenim čestitkama povodom 27. obljetnice Koprivničko-križevačke županije pridružili su se i zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić te predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar.

Ovaj dan ujedno je trebao biti i prilika da se uruče javna priznanja zaslužnim žiteljima naše županije. No, iako svečanog uručenja nagrada danas neće biti, podsjetimo kome su članovi Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije na sjednici održanoj u veljači jednoglasno odlučili dodijeliti javna priznanja: nagradu za životno djelo Barbari Fuček-Leško, nagradu za promicanje ljudskih prava “Mara Matočec” Kristinki Štefan, nagrade za doprinos ugledu i promociji Koprivničko-križevačke županije Udruzi Potkalnički plemenitaši i Turističkoj zajednici grada Koprivnice, nagrade za iznimno postignuće ROBIN trgovačkom društvu za ugostiteljstvo i trgovinu i Sanji Rođak Karšić, zahvalnice Udruzi za dobrobit i zaštitu pasa i mačaka Šinterice dobra srca, DVD-u Glogovnica, KUD-u Zrin, Milanu Čapaliji te učenicima Osnovne škole Koprivnički Ivanec.

zatvori