Petak, 26. travnja 2024.

OTVORENE SU PRIJAVE Sportske igre za djevojčice osigurat će sjajan provod i djeci i roditeljima

Na inicijativu Ženskog nogometnog kluba Koprivnica, a s ciljem da roditelji i djeca svoje slobodno vrijeme provedu zajedno na otvorenom igrajući se pomalo zaboravljenim dječjim igrama, na Uskrsni ponedjeljak (13.4.) održat će se jednodnevne sportske igre za djevojčice u dobi od 5 do 14 godina.

Sportske igre održat će se na igralištu Nogometnog kluba Osvit u Đelekovcu. Treneri i igračice svih uzrasta Ženskog nogometnog kluba Koprivnica za najmlađe su pripremili niz zanimljivih igara na više poligona s raznovrsnim vježbama, uz naglasak kako je važno kretati se i baviti se sportskim aktivnostima.

“Igranje na otvorenom pruža djeci ono što većini djece u današnje vrijeme nedostaje, a to je fizička aktivnost. Zato djeco svoju spretnost, izdržljivost, snagu i preciznost iskažite u više disciplina uz glasno navijanje najbližih”, poručuju iz ŽNK Koprivnica, te dodaju: “Odrasli će svoje vrijeme moći skratiti na ugodnoj terasi sa pogledom na teren uz kavicu, sokić, grickalice te će imati priliku savjetovati se sa našim stručnim kineziolozima o programima koje provodimo tijekom cijele godine za najmlađe.”

Prijave su otvorene od 5. do 31. ožujka 2020. Sportske igre održat će se 13. travnja.

Prijaviti djecu možete na brojeve mobitela 099/688-3894 i 098/409-196.

zatvori