Petak, 26. travnja 2024.

Podravkašice ove nedjelje igraju uzvratnu utakmicu četvrtfinala EHF Kupa, Saračević: Očekuje nas pakao!

Rukometašice Podravka Vegete ove nedjelje očekuje uzvratna utakmica četvrtfinala EHF Kupa protiv Thüringera. Podsjetimo, prošlog vikenda na domaćem terenu njemačku ekipu Podravka Vegeta pobijedila je 27:23.

Trener Podravka Vegete Zlatko Saračević očekuje težak dvoboj u uzvratnoj utakmici i napominje da o rezultatu neće odlučiti niti obrana, a niti gostujući teren.

– Idemo na revanš i očekuje nas pakao u svemu. Očekuje nas dug put, jako dobar protivnik i neobičan termin utakmice. To sve moramo ostaviti sa strane. Znamo što želimo – ići u polufinale. Moramo biti spremni i to je to – rekao je trener.

Podravkašica Dejana Milosavljević na današnjoj se konferenciji za medije osvrnula na nedjeljnu utakmicu.

–  U nedjelju sam zabila devet golova, ali uvijek može bolje. Teško je izdržati cijelu sezonu na najvišem nivou i možda se osjeti neki pad. Nas 16 smo ipak ekipa i svatko je tu da da svoj maksimum – kazala je Milosavljević.

Korina Karlovčan složila se da Podravkašice očekuje teško gostovanje, ali da je atmosfera nakon nedjeljne pobjede pozitivna.

–  Očekuje nas teško gostovanje te u utakmicu trebamo ući kao da nemamo četiri gola prednosti. Jedino tako možemo proći u polufinale. Atmosfera u ekipi je nakon pobjede još bolja nego prije – zaključila je Karlovčan.

Trener Saračević istaknuo je da u Nordhausenu očekuje punu i krcatu dvoranu, ali i dobru igru.

–  Bit će tu svega i puno nadmudrivanja. Dvorana će zasigurno biti krcata, a atmosfera u Thüringeru je fenomenalna. Prva i osnovna stvar je da cure vole igrati i da nismo imali problem da ih gostujući teren sputava – napomenuo je trener.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 8. ožujka u 14 sati u njemačkom Nordhausenu.

zatvori