Petak, 26. travnja 2024.

Prognoza vremena za utorak, 24. ožujka

Pretežno oblačno, povremeno sa snijegom. Puhat će umjeren do jak sjeveroistočni vjetar, a temperatura će se uglavnom kretati oko stupanj-dva iznad nule, sredinom dana malo viša.

Oblačno vrijeme uz padanje snijega nastavit će se i u srijedu, očekivano uz stvaranje ili povećanje snježnog pokrivača. Tako će nam proljeće donijeti zimsku epizodu kakvu nismo imali cijele zime. I dalje će puhati sjeveroistočnjak, ali malo slabiji nego danas. Bit će dosta hladno, ujutro oko -2, danju stupanj ili dva u plusu.

Oblačno će biti i u četvrtak, a ponovno će padati i snijeg. No, tijekom dana moguć je blagi porast temperature pa bi snijeg mogao prijeći u susnježicu ili kišu. Sve u svemu i dalje će biti hladno uz sjeveroistočnjak.

U petak toplije, a za vikend uz daljnji porast temperature trebali bismo vidjeti i nešto sunca. Naravno, gledat ćemo ga isključivo iz domova, eventualno s balkona ili iz vrtova.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori