Petak, 26. travnja 2024.

Prognoza vremena za ponedjeljak, 2. ožujka

Nakon jutarnje kiše uslijedit će razvedravanje pa će u nastavku dana biti promjenjivo do pretežno sunčano. Poslijepodne i navečer novo naoblačenje, a u noći na utorak moguća je kiša. Puhat će umjeren, povremeno možda i pojačan jugozapadni, kasnije u danu južni vjetar. Bit će iznadprosječno toplo: najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 15 stupnjeva.

U utorak promjenjivo oblačno i nestabilno. Najveća šansa za kišu ili pljuskove je u poslijepodnevnim i ranim večernjim satima, a ponegdje može biti i grmljavine. Južni vjetar zamijenit će umjeren do pojačan sjeverozapadni i sjeverni. Jutarnja temperatura oko 8, najviša dnevna između 12 i 15 stupnjeva.

U srijedu promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima te uglavnom suho. Puhat će umjeren sjeverni vjetar i bit će malo hladnije. Slično i u četvrtak, a petak bi nam mogao donijeti novu kišu.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori