Subota, 27. travnja 2024.

Prognoza vremena za četvrtak, 26. ožujka

Pretežno oblačno, povremeno sa slabim oborinama na granici kiše i snijega. Kako će dan odmicati veća je šansa za kišu nego za snijeg. Puhat će slab do umjeren istočni vjetar, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 8 stupnjeva.

U petak djelomično sunčano te suho. I dalje će puhati slab do umjeren sjeveroistočni i istočni vjetar. Jutarnja temperatura oko 1 do 13, najviša dnevna oko 12 ili 13 stupnjeva.

U subotu i nedjelju promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Većinom će biti suho, ali tu i tamo moguće je malo lokalne kiše ili slabijih pljuskova. Bit će osjetno toplije uz najviše dnevne temperature vjerojatno iznad 15 stupnjeva.

No, takvo proljetno vrijeme neće dugo potrajati. Već s ponedjeljka na utorak dolazi nam novo jače zahlađenje, a izgledno je i još malo snijega. Nakon toga, kroz prvi tjedan travnja, temperature će se polako vraćati u prosjek primjeren dobu godine.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori