Srijeda, 8. svibnja 2024.

Otkazana predstava ‘Balkanski seks i grad: Čipka i čokolada 2’

Sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i novonastale situacije u vezi koronavirusa u Republici Hrvatskoj, predstave ‘Balkanski seks i grad: čipka i čokolada 2’ i ‘Viša sanitarka Vimenka’ koje su trebale biti održane 21. ožujka odnosno 4. travnja, otkazane su.

Građani koji su kupili ulaznice za povrat novca trebaju se obratiti Eventimu ili Šarenom dućanu, ovisno o tome gdje su kupili ulaznice.


U predstavi su prikazani uvijek aktualni muško-ženski problemi, a u središtu su radnje plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice koje razgovaraju o svojim životnim iskustvima. Redatelj i autor predstave je Stanko Holcer.

Urnebesna komedija “Balkanski seks i grad” po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muku muče sa svakodnevnim problemima i muškarcima, i glavne junakinje ove komedije imaju slične probleme. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života. Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju.

U prvom dijelu predstave vidjeli smo koliko su slične unatoč svojim očitim različitostima. Slijedi urnebesni drugi dio koji prikazuje nastavak njihovih života, u kojem će publika imati priliku vidjeti jesu li se promijenile. Mijenja li zaista ljude smjernost u oblačenju i hrabrost u iznošenju detalja iz vlastitih života?

Nabavite ulaznice na vrijeme jer je broj mjesta ograničen.
CIJENA ULAZNICA: 60,00 kn, na dan predstave 70 kn

PRETPRODAJA ULAZNICA:

  • www.eventim.hr
  • PETROL BP KOPRIVNICA, Varaždinska cesta 24;
  • “ŠARENI DUĆAN”, Ivana Generalića 3; – od ponedjeljka do petka,
    od 08:00 do 20:00 h, subotom od 08:00 do 16:00 h,
    REZERVACIJE NA TELEFON 048 624 474
zatvori