Petak, 26. travnja 2024.

Slaven Belupo gostuje kod Lokomotive, Stipić: Idemo u Zagreb po bodove, zadovoljan sam ekipom

Nakon utakmice bez golova i podjele bodova s Varaždinom, pred nogometašima Slaven Belupa novi je izazov u domaćem prvenstvu. U 25. kolu Hrvatski Telekom Prve lige Farmaceuti će sutra gostovati u Zagrebu kod Lokomotive.

Trener Tomislav Stipić osvrnuo se na prethodnu utakmicu te istaknuo da ima puno povjerenje u svoju momčad:

– Sve u svemu konkurentna smo ekipa. I kad smo u nekom slabijem izdanju, kad ne možemo pobijediti, moja ekipa ima sposobnost i jakost da utakmicu koju ne može pobijediti ne izgubi. To je isto veliko oružje, to je velika solidarnost, to je veliki timski duh u ekipi. Moja ekipa ide dobro i ja sam zadovoljan.

Stipić u sutrašnjoj utakmici neće moći računati na kartoniranog Bačelića Grgića te na ozlijeđene Etoundija i Radivojevića, no vraćaju se Lima i Krstanović. A što se tiče Lokomotive:

– To je ekipa koja je u zadnje tri utakmice pobijedila bez ijednog primljenog gola, ekipa koja se dodatno pojačala u zimskom periodu, ekipa koja ima brzinu… U dva dosadašnja susreta jednom su nas pobijedili, jednom smo mi kod kuće pobijedili njih. Tako da znamo što nas čeka, jedna jako brza ekipa s dosta mladih perspektivnih igrača, ali ekipa koju mi poznajemo i idemo u Zagreb po bodove.

Utakmica Lokomotive i Slaven Belupa na rasporedu je u utorak s početkom u 17 sati.

zatvori