Subota, 27. travnja 2024.

FOTO: PRIJATELJSKE UTAKMICE Borac remizirao s drugom momčadi Slavena, Đelekovčani bolji od Omladinca, Kunovčani otkazali Građevinarima

Županijski ligaši i momčadi koje se natječu u 4.NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica ušle su u sami finiš priprema za proljetni dio prvenstva, a vikend je, po običaju, rezerviran za prijateljske utakmice.

Od zanimljivijih susreta odigranih ovoga vikenda valja spomenuti dvoboj županijskog prvoligaša Borca iz Imbriovca i druge momčadi Slaven Belupa. Utakmica je završila rezultatom 1:1. Poveli su domaći u prvome dijelu preko Rajića a konačni rezultat postavio je Ivan Delić u nastavku susreta.

Tomislav iz Drnja gostovao je u Svetoj Mariji gdje je s 2:1 bio bolji od domaće Mladosti. Pogotke za Drnjančane postigli su Ivančić i Androšević.

Nogometaši Močila ovoga su vikenda imali dvostruki program. U subotu su gostovali u Kalinovcu gdje su odigrali 2:2 dok su u nedjelju s 3:1 bili bolji od Jedinstva u Pustakovcu.

Đelekovečki Osvit nadigrao je Omladinac iz Herešina rezultatom 4:1. Za domaće su u prvome dijelu pogađali Jozo Paradžik i Lopatnik te dva puta Glavak. Pogodak za goste djelo je Marija Đurđe u samome finišu utakmice.

U Torčecu su snage odmjerili Podravec i Panonija. Utakmica je završila 1:1. Za domaće je poentirao Manojlović a za goste Budoš.

U nedjelju u 14 sati prijateljsku utakmicu trebali su odigrati Bratstvo i Tehnika Koprivnica. Susret se trebao odigrati u Kunovcu no domaćini su u prijepodnevnim satima isti otkazali tako da su Građevinari ostali bez jedne vrlo jake provjere. O razlozima otkazivanja možemo samo nagađati.

Rezultati prijateljskih utakmica

Borac – Slaven Belupo II 1:1
Osvit – Omladinac 4:1
Mladost Sv.Marija – Tomislav D 1:2
Kalinovac – Močile 2:2
Jedinstvo – Močile 1:3
Graničar L – Mladost Komet Prelog 0:4
Mičetinac – Drava PS 5:8
Starigrad – Miklinovec 4:2
Mladost S – GOŠK 3:5
Podravec – Panonija 1:1
Mladost KP – Prekodravac 4:1
Sloga – Drava NP 1:0
Podravac Kitro Sesvete Ludbreške – Lipa 2:1
Lipa – Rudar G 1:2

zatvori