Petak, 26. travnja 2024.

DVIJE PROMETNE U KOPRIVNICI Jedan se zabio u prometni znak, drugi napucao auto na parkiralištu

Dvije prometne nesreće zabilježene su tijekom vikenda na koprivničkom području – jedna s materijalnom štetom, a druga s ozlijeđenom osobom.

Kako doznajemo iz Policijske uprave koprivničko-križevačke jedna se dogodila u subotu oko 18:40 sati u Koprivnici u Ulici Ante Starčevića. Tamo je 52-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom koprivničke registarske oznake iz smjera Varaždinske ceste. Nakon raskrižja s Kolodvorskom ulicom na neutvrđen način vozilom je sletio van kolnika na travnatu površinu te udario u prometni znak. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će podnesen odgovarajući pismeni iskaz o prekršaju.

Druga nesreća zabilježena je u nedjelju oko 9:35 sati, u Koprivnici na Radničkoj cesti na parkiralištu gdje je 23-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom čakovečke registarske oznake. Prilikom vožnje unazad udario je u parkirani osobni automobil s priključenom prikolicom koprivničkih registarskih oznaka. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću napustio je mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

zatvori