Petak, 26. travnja 2024.

Zbog Fašenske povorke u subotu u Koprivnici privremena regulacija prometa

Pred nama je vikend fašničkog ludila i veselja. Šarene i raznolike maske i maskirane skupine ‘okupirat’ će ove subote centar Koprivnice.

Zbog Fašenske povorke koja će se u subotu kretati centrom Koprivnice, Policijska uprava koprivničko-križevačka javlja da će doći do privremenog zatvaranja prometa. Tako će u subotu od 10:30 do 11 sati biti zatvoren dio Ulice hrvatske državnosti od parkirališta INA-e do raskrižja s Florijanskim trgom te Florijanski trg i Zrinski trg u Koprivnici. Tijekom privremenog zatvaranja navedenih cesta, promet vozila odvijat će se obilaznim pravcima sukladno postavljenoj prometnoj signalizaciji.

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke mole sve sudionike u prometu da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju i pridržavaju se uputa prometnih redara i policijskih službenika. Osim toga, sudionike i gledatelje fašničkih manifestacija tijekom vikenda upozoravaju da poštuju prometne propise i znakove, a posebice da brzinu kretanja vozila prilagode uvjetima i stanju na prometnicama te da nakon konzumacije alkoholnih pića ne upravljaju vozilima.

zatvori