Subota, 20. travnja 2024.

Selena Milošević produljila ugovor: Ostajem u Koprivnici, ovdje se osjećam kao kod kuće

Vanjska igračica Selena Milošević još će najmanje jednu sezonu nositi dres Podravka Vegete. Selena je danas u prostorijama RK Podravke potpisala novi jednogodišnji ugovor s klubom.

– Sretna sam što sam dogovorila nastavak suradnje s RK Podravkom. Lijepo mi je u Koprivnici i ovdje se osjećam kao kod kuće. Nakon pet godina Koprivnica mi je stvarno kao drugi dom, imam puno prijatelja ovdje koji su također jedan od razloga mog ostanka u klubu. Sada moramo biti fokusirani na sljedeću utakmicu EHF Kupa i na sljedeću fazu tog natjecanja te pokušati napraviti što bolji rezultat, a želje za narednu sezonu su napraviti što veći iskorak u Ligi prvakinja – izjavila je Selena nakon potpisa ugovora.

Selena je rođena 1989. godine, a prve rukometne korake napravila je sa sedam godina u rodnom Rovinju. Do sada je nastupala za Rovinj, Pulu, Umag i Maccabi. Dres Podravke nosila je od 2015. do 2017. godine, a nakon toga odigrala je jednu sezonu u Izraelu. U Podravka Vegetu vratila se prošle sezone, a ove je godine postala veoma važna karika u obrani. Osim što igra u Podravka Vegeti, Selena redovito nastupa i za reprezentaciju Hrvatske.

Podsjetimo, ugovore s RK Podravkom do sada su produljile i Lamprini Tsakalou, Dijana Mugoša, Nikolina Zadravec i Dejana Milosavljević.

(RK Podravka)

zatvori