Petak, 26. travnja 2024.

Prognoza vremena za utorak, 25. veljače

Djelomično sunčano, prema kraju dana porast naoblake sa zapada. U noći na srijedu očekujemo kišu i pljuskove, a ponegdje je moguća i grmljavina. Od sredine dana puhat će umjeren jugozapadni vjetar, povremeno s jakim udarima. Najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 15 do 16 stupnjeva.

U srijedu oblačno s kišom i pljuskovima. Uz pad temperature mjestimice može biti i susnježice ili malo mokrog snijega, no prvenstveno u višim predjelima Kalnika i Bilogore. Puhat će uglavnom slab, povremeno umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Jutarnja temperatura oko 6 do 8 stupnjeva, tijekom dana postupno sve hladnije.

U četvrtak stabilnije uz više sunca, no tu i tamo moguće je još malo oborina na granici kiše i snijega, osobito u noći na petak. Puhat će umjeren sjeverozapadni vjetar, a temperatura nakon mraznog jutra popodne ide do nekih 9 stupnjeva.

Nova kiša dolazi u nedjelju.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori