Petak, 26. travnja 2024.

Prognoza vremena za ponedjeljak, 3. veljače

U prvom dijelu dana promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Poslijepodne i navečer porast naoblake, a potkraj dana te u noći na utorak moguće je i malo kiše. Jugozapadni vjetar će slabjeti te prema večeri okretati na zapadni i sjeverni. Temperatura ide do otprilike 14 stupnjeva.

Utorak nam donosi pogoršanje vremena. Kiša je moguća već od jutra ili najkasnije sredinom dana, ali čini se da neće biti puno oborina. Mjestimice može biti grmljavine, a u višim predjelima nakratko i susnježice ili mokrog snijega. Prijepodne će zapuhati umjeren do pojačan sjeverozapadni vjetar. Promjena vremena bit će kratkotrajna pa je prema kraju dana moguće i djelomično razvedravanje. Temperatura će se kretati između 7 i 12 stupnjeva, u noći na srijedu spustit će se možda i do nule.

U srijedu će glavno obilježje vremena biti jak sjeverni vjetar, mjestimice možda i s olujnim udarima. Bit će promjenjivo oblačno, možda uz još malo kiše ili pokoji kratkotrajan pljusak. Temperatura do otprilike 5 stupnjeva. Nakon toga suho i stabilnije te malo hladnije.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori