Petak, 26. travnja 2024.

Prognoza vremena za ponedjeljak, 24. veljače

Promjenjivo oblačno, u jutarnjim satima možda uz malo kiše. Kasnije su moguća i sunčana razdoblja. Ujutro i prijepodne puhat će umjeren sjeverni vjetar, do kraja dana će oslabjeti i okrenuti na jugozapadni. Najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 11 stupnjeva.

U utorak djelomično sunčano uz promjenjivu naoblaku te iznadprosječno toplo. Puhat će prijepodne slab, poslijepodne umjeren jugozapadni vjetar. Jutarnja temperatura oko 1 do 3, najviša dnevna do 16 ili 17 stupnjeva.

U noći na srijedu stiže nam promjena vremena uz kišu i pljuskove, a oborine očekujemo i u nastavku dana. Uz pad temperature u višim predjelima potkraj dana moguće je i malo susnježice ili snijega. Vjetar većinom slab, u noći i ponovno navečer prolazno umjeren sjeverac. Temperatura će se kretati oko 5 do 8 stupnjeva, navečer će biti prilično hladnije.

Od četvrtka stabilnije, prema vikendu i toplije. Nova kiša moguća je oko nedjelje.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori