Nedjelja, 29. rujna 2024.

FOTO Komunalac predstavio nove web stranice, pođite u virtualnu šetnju Bazenima Cerine

Nove internetske stranice Gradskog komunalnog poduzeća Komunalac Koprivnica i Gradskih bazena Cerine na raspolaganju su građanima.

Osim novog dizajna, stranice Komunalca i Bazena Cerine imaju i brojne nove sadržaje, a osmišljene su s ciljem bolje pristupačnosti i veće preglednosti za korisnike, izjavila je predsjednica uprave Komunalca Nataša Tetec:

– Nove stranice omogućit će našim korisnicima brži i pregledniji pristup podacima, bilo da se radi o našim uslugama, rasporedima ili aplikacijama, ili ako se korisnici jednostavno žele informirati. Podsjećamo korisnike i na sve naše aktivne aplikacije koje su kreirane upravo za njih, a na novom webu imaju posebno mjesto kako bi bile što dostupnije i što preglednije.

Snimio Marko Posavec.

To su aplikacije Gradsko oko, Kom.net, SviRačuni, PayDo, GIS tražilica i Tražilica pokojnika. Osim toga, korisnici na jednom mjestu mogu pronaći i rasporede odvoza otpada, košnje trave i mobilnog reciklažnog dvorišta, tu je i interaktivna karta s označenim zonama naplate parkiranja, kao i korisne informacije o odvajanju otpada, recikliranju, kompostiranju i drugome.

Nove web stranice Gradskih bazena Cerine, između ostaloga, sadrže i virtualnu šetnju unutarnjim i vanjskim dijelom bazenskog kompleksa, kao i informacije o cjelokupnoj ponudi Cerina te o Cageballu.

Web stranice Komunalca dostupne su na komunalac-kc.hr, a Bazena Cerine na bazeni-koprivnica.com.

Slušaj uživo
zatvori