Subota, 4. svibnja 2024.

Na parkiralištu napucao automobil, pobjegao, ali je naknadno uhvaćen

Nekoliko prometnih nesreća dogodilo se jučer na području Policijske uprave koprivničko-križevačke. U nesrećama nije bilo ozlijeđenih osoba, šteta je samo materijalna.

Prva nesreća dogodila se oko 9:50 u Goli u Ulici Stjepana Radića kada je 37-godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake u smjeru Gotalova. Uslijed nepropisnog skretanja u lijevo sudarila se s osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 23-godišnjakinja koja je bila u punoj fazi pretjecanja Renaulta. Iz policije kažu da će protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću biti pokrenut prekršajni postupak.

Druga prometna nesreća dogodila se oko 14:15 na parkiralištu na Trgu dr. Žarka Dolinara u Koprivnici. Osobnim automobilom Renault upravljao je 21-godišnji vozač koji je zbog nepropisne vožnje unazad stražnjim djelom vozila udario u stražnji dio osobnog automobila Peugeot koprivničke registarske oznake. U policiji napominju da je vozač koji je prouzročio prometnu nesreću napustio mjesto događaja, no naknadno je pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Posljednja jučerašnja prometna nesreća dogodila se oko 15:30 u Hlebinama u Ulici Matije Gupca gdje je 29-godišnjak vozio osobni automobil Daewoo bjelovarske registarske oznake. Prilikom uključivanja u promet oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Golf koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 25-godišnji vozač. On je zbog izbjegavanja sudara skrenuo udesno, sletio van kolnika i udario u ukrasnu ogradu. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

zatvori