Nedjelja, 14. kolovoza 2022.
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan

Mlada Molvarka Ana Leona s prijateljicom Lorom u showu The Voice Family: Za prolaz dalje potrebna nam je vaša podrška

Koprivničko-križevačka županija ponovno ima svojeg kandidata u HRT-ovom showu ‘The Voice’. Nakon što je iz glavnog natjecanja ispao ‘hlebinski slavuj’ Domagoj Olujić, u konkurenciji je ostala još Ana Leona Lončar, mlada pjevačka nada iz Molvi pokraj Koprivnice, prenosi Prigorski.hr.

No, Ana Leona ne natječe se u glavnom dijelu showa već u konkurenciji The Voice Family, internetskoj inačici u kojoj se natječu pjevačke ekipe. Pobjednici The Voice Familyja dobit će priliku predstavljanja na glavnoj pozornici The Voicea Hrvatska.

Foto: Neven Muhovec / ustupila Ana Leona Lončar.

Ana Leona Lončar natječe se zajedno s prijateljicom Lorom Breški iz Tužna pokraj Varaždina.

– Naletjela sam na objavu stranice The Voicea. Odmah sam se sjetila Lore, prijateljice iz glazbene škole te smo se pokušale prijaviti. Obje idemo u glazbenu školu – istaknula je Ana Leona, dodavši kako ovaj show vidi kao dobru priliku za afirmaciju mladih glazbenika.

– Uvijek spremne na nove izazove, jako brzo bacile smo se na posao. Radimo to iz gušta, zabave i ljubavi prema glazbi, a najviše radi stjecanja jednog novog iskustva – kazala je.

Ana Leona kazala je kako svi koji žele mogu im dati glas preko Facebooka i YouTubea:

Ono što nam sada najviše treba je vaša podrška na društvenim mrežama kako bismo ušle u finale natjecanja. Način na koji možete glasati je klik na našu fotografiju u anketi Facebook stranice The Voice Hrvatska i preko YouTube kanala (The Voice Family – dvoboji | The Voice Hrvatska – Sezona 1) klikom na “i” u gornjem desnom kutu videozapisa, a potom na “Ana Leona i Lora” u anketi – istaknula je Ana Leona te zahvalila svima na podršci.

Glasati možete do 13. veljače.

(Prigorski.hr)