Petak, 26. travnja 2024.

Mlada Molvarka Ana Leona s prijateljicom Lorom u showu The Voice Family: Za prolaz dalje potrebna nam je vaša podrška

Koprivničko-križevačka županija ponovno ima svojeg kandidata u HRT-ovom showu ‘The Voice’. Nakon što je iz glavnog natjecanja ispao ‘hlebinski slavuj’ Domagoj Olujić, u konkurenciji je ostala još Ana Leona Lončar, mlada pjevačka nada iz Molvi pokraj Koprivnice, prenosi Prigorski.hr.

No, Ana Leona ne natječe se u glavnom dijelu showa već u konkurenciji The Voice Family, internetskoj inačici u kojoj se natječu pjevačke ekipe. Pobjednici The Voice Familyja dobit će priliku predstavljanja na glavnoj pozornici The Voicea Hrvatska.

Foto: Neven Muhovec / ustupila Ana Leona Lončar.

Ana Leona Lončar natječe se zajedno s prijateljicom Lorom Breški iz Tužna pokraj Varaždina.

– Naletjela sam na objavu stranice The Voicea. Odmah sam se sjetila Lore, prijateljice iz glazbene škole te smo se pokušale prijaviti. Obje idemo u glazbenu školu – istaknula je Ana Leona, dodavši kako ovaj show vidi kao dobru priliku za afirmaciju mladih glazbenika.

– Uvijek spremne na nove izazove, jako brzo bacile smo se na posao. Radimo to iz gušta, zabave i ljubavi prema glazbi, a najviše radi stjecanja jednog novog iskustva – kazala je.

Ana Leona kazala je kako svi koji žele mogu im dati glas preko Facebooka i YouTubea:

Ono što nam sada najviše treba je vaša podrška na društvenim mrežama kako bismo ušle u finale natjecanja. Način na koji možete glasati je klik na našu fotografiju u anketi Facebook stranice The Voice Hrvatska i preko YouTube kanala (The Voice Family – dvoboji | The Voice Hrvatska – Sezona 1) klikom na “i” u gornjem desnom kutu videozapisa, a potom na “Ana Leona i Lora” u anketi – istaknula je Ana Leona te zahvalila svima na podršci.

Glasati možete do 13. veljače.

(Prigorski.hr)

zatvori