Petak, 26. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Maškare preuzele vlast u Koprivnici, čeka nas puno veselja, smijeha i zabave koju od danas plaćamo novom valutom – cinoberima

Fašničko ludilo započelo je u Koprivnici kojom od danas vladaju maškare. Cinober i njegova pomoćnica i tajnica Fika upali su na kolegij gradonačelnika i suradnika kako bi preuzeli vlast.

Za vrijeme svoje vladavine novi gradonačelnik Cinober borit će se protiv svih virusa, od korone, gripe pa do karijerističkih i korupcijskih virusa. No, prvo je trebalo podmititi novinare kako bi lijepo pisali o novoj vlasti.

– Prvo smo podmitili vas novinare, drugo nam baš i ne treba jer budete vi lijepe stvari pisali o nama, a kako se šika vlasti, koja ništ ne dela, tak bumo i mi – rekao je gradonačelnik Cinober.

Pomoćnica Fika podmitila je dogradonačelnice i gradsku upravu, kako bi vlast maškara bila što uspješnija. Nije im dala kune, nego novu koprivničku valutu – cinobere.

Nakon svečane primopredaje ključeva, gradonačelnik Mišel Jakšić zaželio im je dobru i uspješnu vladavinu, naravno uz puno zabave u fašničkim danima koji su pred nama i napomenu da gradska blagajna ne ostaje prazna. Pohvalio je i žensko pojačanje u Cinoberovu timu.

– Ove godine nas čeka nikada profinjenija vladavina maškara jer je naš Cinober nabavio i ženu u svoju ekipu i postaje pravi moderni političar i moderni gradonačelnik – rekao je Jakšić.

Na kraju je novi gradonačelnik Cinober sve građane pozvao na fašničku povorku sljedeće subote 22. veljače.

– Drugu subotu u 11 vur je na Zrinskom trgu velka fašinjska zabava. Pa ste tak 22. veljače svi pozvani. A moral bu dojti i sad već bivši gradonačelnik kojemu bum predal ključeve. Pozvani su i dogradonačelnice i pročelnici i vi novinari, pa vas sve lepo pozovem da se svi skupa u velkom broju okupimo.

U 12 sati će biti ručak za sve sudionike maškara, a nakon toga ključeve grada ponovo preuzima gradonačelnik Jakšić.

 

Maskare preuzele vlast!

Posted by Drava.info on Thursday, February 13, 2020

 

zatvori