Snimio Marko Posavec.
Odigrane su utakmice 9. kola KC lige, malonogometnog prvenstva koje organizira Koprivnička udruga za rekreativni sport pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info.

Branitelj naslova Petgrad je očekivano svladao Pixel i preuzeo vrh ljestvice od Autolimarije Krešo koja je ove subote bila slobodna.

Momčad Robin marketi/UŠRPS upisala je važnu pobjedu protiv NK Romantičara golom Vedrana Harmadija, dok je CB Active uvalio “petardu” u klasiku KC lige s Udrugom za mali nogomet Koprivnica.

Treću pobjedu u sezoni upisali su dečki iz Klikaj.hr/CB Laverna koji su u nastavku utrpali pet komada Inducti++/eMerkatu. A prvom se pobjedom osladio Restoran Katarza koji je u kolu “petardi” napunio mrežu Bimba.

U Ligi bez briga odigrano je pretposljednje kolo u kojem je riješeno pitanje prvaka. To su Romantičari koji su pobijedili Sedmu silu i imaju bolji međusobni omjer s KURS-om koji je ovim rezultatom osigurao medalju, a u posljednjem kolu će protiv Pizzerije Fokus/CB 048 odlučiti kojeg će ona biti sjaja.

Izglede za odličje imaju Pizzeria Fokus/CB 048 i Forma Legalis, s tim da je u međusobnom omjeru Pizzeria bolja. U ovom kolu srušila je Profesore OBSKC, a u derbiju začelja HEP je nadvisio Grad Koprivnicu.

KC liga – 9. kolo

Subota, 8. veljače
HEP – Grad Koprivnica (LBB) 2:1
(Matišić, Vencl / Mihalec)
CB Active – UMN Koprivnica 5:2
(Mesić 2, Mraz, Radiček, Z. Ogrizović / Dragosavljević, Dlaka)
Sedma sila – Romantičari (LBB) 1:3
(Ledinko / B. Martinušić, Sokač, Golenja)
Profesori OBSKC – Pizzeria Fokus/CB 048 (LBB) 0:6
(Sirutka 2, Živko 2, Habek, Lovreković)
NK Romantičari – Robin Marketi/UŠRPS 0:1
(V. Harmadi)
Inducta++/eMerkato – Klikaj.hr/CB Laverna 1:5
(Gašparić / T. Kovaček, Halusek, Evačić, Juriša, Čiković)
Bimbo – Restoran Katarza 2:5
(Kuhar, Bebek / Mario Markušić 2, Borštnar 2, I. Kovaček)
Petgrad – KKC Pixel 4:0
(Hrenić 2, Galinec, Šimunić)