Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Romantičari prvaci Lige bez briga, Petgrad preuzeo vrh KC lige

Odigrane su utakmice 9. kola KC lige, malonogometnog prvenstva koje organizira Koprivnička udruga za rekreativni sport pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info.

Branitelj naslova Petgrad je očekivano svladao Pixel i preuzeo vrh ljestvice od Autolimarije Krešo koja je ove subote bila slobodna.

Momčad Robin marketi/UŠRPS upisala je važnu pobjedu protiv NK Romantičara golom Vedrana Harmadija, dok je CB Active uvalio “petardu” u klasiku KC lige s Udrugom za mali nogomet Koprivnica.

Treću pobjedu u sezoni upisali su dečki iz Klikaj.hr/CB Laverna koji su u nastavku utrpali pet komada Inducti++/eMerkatu. A prvom se pobjedom osladio Restoran Katarza koji je u kolu “petardi” napunio mrežu Bimba.

U Ligi bez briga odigrano je pretposljednje kolo u kojem je riješeno pitanje prvaka. To su Romantičari koji su pobijedili Sedmu silu i imaju bolji međusobni omjer s KURS-om koji je ovim rezultatom osigurao medalju, a u posljednjem kolu će protiv Pizzerije Fokus/CB 048 odlučiti kojeg će ona biti sjaja.

Izglede za odličje imaju Pizzeria Fokus/CB 048 i Forma Legalis, s tim da je u međusobnom omjeru Pizzeria bolja. U ovom kolu srušila je Profesore OBSKC, a u derbiju začelja HEP je nadvisio Grad Koprivnicu.

KC liga – 9. kolo

Subota, 8. veljače
HEP – Grad Koprivnica (LBB) 2:1
(Matišić, Vencl / Mihalec)
CB Active – UMN Koprivnica 5:2
(Mesić 2, Mraz, Radiček, Z. Ogrizović / Dragosavljević, Dlaka)
Sedma sila – Romantičari (LBB) 1:3
(Ledinko / B. Martinušić, Sokač, Golenja)
Profesori OBSKC – Pizzeria Fokus/CB 048 (LBB) 0:6
(Sirutka 2, Živko 2, Habek, Lovreković)
NK Romantičari – Robin Marketi/UŠRPS 0:1
(V. Harmadi)
Inducta++/eMerkato – Klikaj.hr/CB Laverna 1:5
(Gašparić / T. Kovaček, Halusek, Evačić, Juriša, Čiković)
Bimbo – Restoran Katarza 2:5
(Kuhar, Bebek / Mario Markušić 2, Borštnar 2, I. Kovaček)
Petgrad – KKC Pixel 4:0
(Hrenić 2, Galinec, Šimunić)

zatvori