Petak, 26. travnja 2024.

Slaven Belupo za vikend će odraditi dvije pripremne utakmice na domaćem stadionu

Slaven Belupo ove je zime pod trenerom Tomislavom Stipićem započeo zimske pripreme i, pomalo neobično, sve je odradio u Koprivnici. Stipić je bio zadovoljan pruženim uvjetima i želio da igrači rade u domaćoj atmosferi te su tako ostali u Podravini.

Farmaceuti su odradili već dvije utakmice, obje preko granice. Prvo su gostovali u Zalaegerszegu na “generalki” ZTE-a te pomalo nezasluženo izgubili od domaćina s 2:1. Strijelac je bio Mateus Lima na asistenciju mladog Liklina. Druga utakmica je odigrana u Čatežu s vodećom ekipom slovenske lige, Olimpijom iz Ljubljane. Opet odlična igra Slavenaša ovoga je puta okrunjena pobjedom od 2:0. Strijelci su bili Brković i Bogojević.

Ovog vikenda Slavenaši igraju dvije utakmice. U obje će biti domaćin na svom “Apašu”.

Prva provjera, u subotu dolazi slovenski Aluminij iz Kidričeva, a u nedjelju mađarski Győr. Subotnja utakmica počinje u 14:30. Stipić će u njoj moći računati na sve igrače osim na ozlijeđenog Tomislava Božića.

Nakon tih utakmica Stipić bi trebao iskristalizirati prvih jedanaest koji će se sljedećeg vikenda suprotstaviti zagrebačkom Dinamu, ponovno u subotu na Apašu.

zatvori