Subota, 27. travnja 2024.

Prognoza vremena za petak, 17. siječnja

Oblačno, mjestimice uz maglu. Bit će uglavnom suho, ali moguća je izmaglica ili rosulja koja bi se mogla lediti na tlu stoga koračajte i vozite oprezno. Vjetar slab jugoistočni, a temperatura će se kretati između -1 i 2 stupnja.

U subotu će i dalje biti oblačno, a poslijepodne i u noći na nedjelju očekujemo oborine: susnježicu ili snijeg. Do nedjeljnog jutra moguće je i stvaranje manjeg snježnog pokrivača. Puhat će slab do umjeren vjetar sjevernih smjerova, a temperatura će se uglavnom kretati između 2 stupnja ispod nule i 2 stupnja u plusu.

U nedjelju promjenjivo uz moguće lokalne pljuskove snijega. Puhat će umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar i bit će dosta hladno iako će temperatura uglavnom ostati iznad nule. Sljedećeg tjedna stabilno i bez oborina, vjerojatno barem djelomično sunčano dok se ponovno ne uspostavi režim magle i niske naoblake.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori