Četvrtak, 16. svibnja 2024.

Plivači Cerina odlični na Regionalnom prvenstvu u Sisku, Damjan Domanovac u Koprivnicu donio tri medalje

Plivači koprivničkog Plivačkog kluba Cerine sudjelovali su na Regionalnom prvenstvu regije 4 za početnike, mlađe kadete i kadete u Sisku. Na ovom najvažnijem natjecanju zimskog dijela sezone plivači Cerina ostvarili su odlične rezultate i vratili se u Koprivnicu s nekoliko medalja.

Marija Belčić je osvojila 3. mjesto u disciplini 50 metara prsno, Petar Domanovac 2. mjesto na 50 i 100 metara prsno i Damjan Domanovac 1. mjesto na 100 i 200 metara prsno te 2. mjesto na 400 metara mješovito.

Među prvih pet bio je Luka Brunec u disciplinama na 50 slobodno, 200 mješovito i 50 metara leđno. Marija Belčić je također bila odlična peta na 50 slobodno, 50 leptir i 100 slobodno i Damjan Domanovac na 100 slobodno.

Od početnika su se u svojoj kategoriji istaknuli plivači Erik Petrić i Šime Stanković, u kadetima odlični su bili Tara Oroz i Marko Franjo na 400 slobodno, Jan Hojsak na 100 leđno, a Katja Koščak u disciplinama na 100 leđno i 100 leptir.

Od mlađih kadeta sudjelovali su još Fran Katar, Karlo Rajn i Petar Ferčec.

Ovim natjecanjem i odličnim rezultatima završio je dio plivačke sezone u 25-metarskom bazenu.

Spomenimo i da je Plivački klub Cerine otvorio upise u Školu plivanja. Testiranje koje je obavezno prije upisa u klub obavljat će se svakog dana od 27. do 31. siječnja, od 18 sati, na Gradskim bazenima Cerine. Za testiranje nije potrebna prethodna najava, ali potrebno je ponijeti kupaći kostim/gaće i ručnik.

Prilikom dolaska na bazen, potrebno je javiti se nekom od trenera PK Cerina kod recepcije bazena.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na 091/2848-778 ili na e-mail [email protected].

Foto: Plivački klub Cerine.
Foto: Plivački klub Cerine.
Foto: Plivački klub Cerine.
Foto: Plivački klub Cerine.
zatvori