Petak, 26. travnja 2024.

KC LIGA Sedmo kolo donosi nam veliki derbi Autolimarije Krešo i Petgrada

Ove subote na rasporedu su utakmice sedmog kola KC lige, popularnog malonogometnog natjecanja koprivničkih rekreativaca koje u zimskim mjesecima tradicionalno organizira Koprivnička udruga za rekreativni sport (KURS) pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info.

Derbi kola svakako će biti utakmica Autolimarije KrešoPetgrada, dviju trenutno vodećih momčadi koje jedine do sada imaju stopostotan učinak. Prva je Autolimarija Krešo s 18 bodova, slijedi ju Petgrad s 15 bodova, ali i utakmicom manje. Bit će to jedan od susreta koji dugoročno mogu odlučivati o naslovu prvaka aktualne sezone, a počinje u 20:30.

U ostalim utakmicama, Active igra protiv Pixela, Udruga za mali nogomet protiv Inducte, a posljednjeplasirani Restoran Katarza odmjerit će snage s NK Romantičarima. Subotu će zaključiti susret Klikaj.hr/CB Laverne i Bimba.

U Ligi bez briga, vodeća Forma Legalis ove je subote slobodna. Drugoplasirani KURS dočekuje Sedmu silu, Romantičari igraju protiv Profesora, a Caffe bar 048/Pizzeria Fokus odmjerit će snage s HEP-om.

Po običaju, sve utakmice igraju se u sportskoj dvorani Srednje škole, a ulaz je slobodan.

KC liga – 7. kolo

Subota, 25. siječnja
16.30 Pizzeria Fokus/CB 048 – HEP (LBB)
17.10 KURS – Sedma sila (LBB)
17.50 Romantičari – Profesori OBSKC (LBB)
18.30 UMN Koprivnica – Inducta++/eMerkato
19.10 Restoran Katarza – NK Romantičari
19.50 KKC Pixel – CB Active
20.30 Autolimarija Krešo – Petgrad
21.10 Klikaj.hr/CB Laverna – Bimbo

zatvori