Petak, 26. travnja 2024.

Šef bregovskog HSS-a na sastanku s Thompsonom: Važno nam je da imamo utjecajne ljude uz sebe koji nas vide kao pravu ‘treću opciju’

Općinska organizacija Hrvatske seljačke stranke Koprivnički Bregi jučer je na svojoj Facebook stranici objavila fotografije svog predsjednika, ujedno i općinskog načelnika Marija Hudića s Markom Perkovićem Thompsonom.

Bregovski HSS to je popratio riječima:

Iskreni prijatelj uvijek uz nas i prave HSS-ovce! Pozdrav svima od Marka Perkovića Thompsona!

Iako ga neki žele staviti na “čekanje” i ukinuti, mi ćemo uvijek pozdravljati s našim tradicionalnim sloganom: Vjera u Boga i seljačka sloga!

Izvor: Općinska organizacija HSS-a Koprivnički Bregi

O čemu je riječ, Hudić je pojasnio za Prigorski.hr. Kaže kako se s Thompsonom susreo u Zagrebu jer su i privatno prijatelji i u tome ne vidi ništa loše. Podsjetimo, Thompson je u kolovozu 2018. održao koncert u Koprivničkim Bregima povodom Dana općine.

– Smatram da je nama kao stranci važno da imamo utjecajne osobe uz sebe koje vide HSS kao neovisnu treću opciju. Gospodin Perković mi je prenio svoja razmišljanja i podršku u mojim nastojanjima za jačanje HSS-a, kao i naše Županijske organizacije. On smatra kako HSS-u nije mjesto ni sa SDP-om ni s HDZ-om, nego samo s pravim ljudima od vrha do lokalne razine – izjavio je Hudić za Prigorski, dodavši kako HSS treba biti samostalan, kao jedina treća opcija u Hrvatskoj.

zatvori