Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Vozačica na zebri kod podvožnjaka udarila pješakinju kojoj je na semaforu bilo zeleno svjetlo

Tri prometne nesreće dogodile su se jučer na koprivničkom području – jedna u kojoj je pješakinja lakše ozlijeđena i dvije s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

Na jednom od najprometnijih raskrižja u Koprivnici, onom Zagrebačke ulice, Ulice Ivana Česmičkog i Ulice Ante Starčevića, 32-godišnjakinja je automobilom Renault udarila pješakinju. Nesreća se dogodila oko 10:30 sati, a kako kažu u koprivničko-križevačkoj policiji, vozačica nije smanjila brzinu i propustila pješakinju koja je prelazila cestu na označenom pješačkom prijelazu pri čemu joj je na semaforu bilo zeleno svjetlo. Pješakinja je zadobila lakše tjelesne ozljede, a protiv vozačice je pokrenut prekršajni postupak.

Na raskrižju Preložne ulice i Ulice kneza Domagoja oko 10:05 sati došlo je do još jedne prometne nesreće. Nakon policijskog očevida utvrđeno je da je 69-godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom Citroen. Dolaskom do raskrižja s Preložnom ulicom oduzela je prednost prolaska 58-godišnjoj vozačici u osobnom automobilu VW Polo koja je vozila u smjeru Ulice kneza Domagoja. U policiji objašnjavaju da je Citroen prednjim dijelom udario u prednju bočnu stranu osobnog automobila Polo. Citroen je završio u stupu javne rasvjete, a Polo na travnatoj površini. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

I u mjestu Bakovčica došlo je do prometne nesreće u kojoj na sreću nije bilo ozlijeđenih. Oko 9:25 sati 35-godišnjak koji je upravljao vozilom Golf u smjeru Glogovca, zbog neprilagođene brzine sletio je u odvodni kanal. I protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

zatvori