Petak, 17. svibnja 2024.

Župan upriličio blagdanski domjenak za suradnike

Koprivničko-križevački župan Darko Koren povodom nadolazećih blagdana u ponedjeljak je upriličio tradicionalni prijam za članove Županijske skupštine, saborske zastupnike, gradonačelnike, načelnike općina i ravnatelje županijskih ustanova u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica. Svečanost je organizirana u znak zahvale na suradnji u protekloj godini.

Župan je u prigodnom govoru uzvanicima zahvalio na konstruktivnoj suradnji istaknuvši kako je u godini na zalasku ostvareno mnogo projekata koji su podigli standard života na području županije te kako su svi zacrtani planovi realizirani.

– Tijekom godine djelovali smo u tolerantnom ozračju bez obzira na različita politička opredjeljenja. Godinu je zasigurno obilježio najznačajniji društveno-politički događaj u povijesti županije, sjednica Vlade sa svim hrvatskim županima – rekao je Koren i svima zaželio sretan Božić i novu godinu.

Svečanom prijamu su prisustvovali i zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić, saborski zastupnici Branko Hrg i Damir Felak, potpredsjednici Županijske skupštine Verica Rupčić i Mladen Ružman, predstojnik Ureda državne uprave u Koprivničko-križevačkoj županiji Tihomir Kvakarić, gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn, zamjenica gradonačelnika Grada Koprivnice Melita Samoborec, brojni načelnici općina, ravnatelji županijskih ustanova  i županijski pročelnici te članovi Županijske skupštine.

zatvori