Nedjelja, 19. svibnja 2024.

ZIMSKE BAZEZANCIJE Prijavite se za tri dana lude zabave na Bazenima Cerine

Od 2. do 4. siječnja 2020. godine od 10 do 13 sati Gradski bazeni Cerine organiziraju već poznate Zimske bazezancije za djecu od 6 do 15 godina, za plivače i poluplivače.

Kao i uvijek tu je nezaobilazna atrakcija, aquatrack poligoni koji će biti postavljeni i na plivačkom bazenu za plivače i u rekreacijskom bazenu za poluplivače.

Aquatrack poligon dolazi nam ovaj puta s još više atraktivnih elemenata, a to su mostovi, stijene, penjalice, klackalice na vodi, tobogani, kayak polo i još niz drugih, ukupno 40-tak metara malog i velikog poligona na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem će mališani testirati svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost.

Zadnji dan igara pobjednicima će biti uručene medalje. Oni najbolji osvojit će i vrijedne nagrade partnera ovog projekta: Podravke i Wibita dok će svi sudionici dobiti poklon paket iznenađenja.

Izvor: Bazeni Cerine.

Djeca će iskusiti neviđenu zabavu u nizu različitih natjecanja, imat će priliku dokazati se u različitim igrama te što je najvažnije djeca će se kroz igru i razonodu poticati na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje s vršnjacima.

O sigurnosti djece i cjelodnevnu skrb za vrijeme boravka na zimskim bazezancijama brinu kineziolozi, animatori i ostalo stručno i educirano osoblje bazena Cerine

Pozivamo sve klince i klinceze na Zimske bazezancije, prijave traju do 31. prosinca 2019. godine, na recepciji bazena ili na broj telefona 048/240-570.

Ne propustite ludu zabavu i iskoristite svoje praznike na najbolji mogući način!

Izvor: Bazeni Cerine.
Izvor: Bazeni Cerine.
Izvor: Bazeni Cerine.
Izvor: Bazeni Cerine.
zatvori