Petak, 26. travnja 2024.

Prognoza vremena za ponedjeljak, 2. prosinca

Pretežno oblačno. Tijekom prijepodneva očekujemo kišu koja bi nešto kasnije mjestimice mogla prijeći u susnježicu ili mokar snijeg. Ne očekuje se stvaranje snježnog pokrivača, osim možda u višim predjelima Bilogore i Kalnika. Zapuhat će slab do umjeren sjeverni vjetar, a temperatura će se kretati oko 3 ili 4 stupnja. U noći na utorak očekujemo barem djelomično razvedravanje.

U utorak će biti djelomično sunčano s promjenjivom naoblakom tijekom dana. Neće biti kiše. Puhat će većinom slab sjeverni vjetar. Jutarnja temperatura oko -2 uz moguću poledicu (oprezno u prometu!), najviša dnevna oko 5 stupnjeva.

Srijeda će biti većinom sunčana, no uz mogućnost magle koja ponegdje može i dulje potrajati. Bit će hladno: ujutro oko -4 ili -5, danju oko 2 stupnja. Slično i u četvrtak, a petak i vikend bit će tek koji stupanj topliji. Do kraja tjedna ne očekujemo oborine.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori