Subota, 27. travnja 2024.

Potpisan ugovor o dodjeli 30 milijuna kuna za uspostavu Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji

U Ministarstvu regionalnogA razvoja i fondova Europske unije u petak su potpisana četiri ugovora o dodjeli nepovratnih 105 milijuna kuna za uspostavu regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju, među kojima je i Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji vrijedan 30 milijuna kuna.

Podsjetimo, projektom će se rekonstruirati, dograditi i opremiti zgrada Obrtničke škole Koprivnica te zgrada partnerske ustanove Strukovne škole Đurđevac.

U Službi ureda župana napominju da je ukupna vrijednost projekta nešto veća od 30 milijuna kuna pri čemu će 21.500 kuna financirati korisnik – Obrtnička škola Koprivnica koja je prijavitelj projekta zajedno s projektnim partnerima Županijom i Strukovnom školom Đurđevac, a uz stručnu pomoć Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije PORA.

Potpisivanju ugovora u ime naše Županije prisustvovao je zamjenik župana Ratimir Ljubić u pratnji suradnika i članova Projektnog tima te ravnatelj Obrtničke škole Koprivnica Zlatko Martić koji je potpisao ugovor s ministrom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Markom Pavićem.

zatvori