Četvrtak, 2. svibnja 2024.

KUTIJA ŠIBICA Veliki uspjeh županijskih malonogometaša na najpopularnijem hrvatskom turniru

Uspješni su ovog vikenda bili križevački malonogometaši pod imenom Prigorski.Hr/123Design na najpopularnijem turniru Hrvatske ‘Kutija šibica’.

Oni su ovoga vikenda svladali ekipu Hers Popovec. Rezultat je bio 1:1 u regularnom djelu. Strijelac je bio odlični napadač Mihael Mladen, inače vodeći strijelac 4. HNL iz redova Slaven Belupa II. Tada su uslijedili penali. Za Križevčane su zabili iskusni Borovčak i Cmrak, dok je Mateo Tihelka dva puta sjajno obranio.

Ovom pobjedom ekipa Prigorski.Hr/123Design ušla je među 32 najbolje malonogometne momčadi na ovom kultnom turniru. Sada čekaju svojeg protivnika za 4. kolo gdje će pokušati izboriti nastup među 16 najboljih što je zasigurno za veliko poštovanje.

Spomenimo da su svoju prepreku jučer svladali i dobro poznati Kotoripčani, ekipa Caffe bar Still MNK Klub 75 Kotoriba. Oni su na penale pobijedili bosanskohercegovačku ekipu za koju nastupa poznati igrač Senijad Ibričić. Strijelac za Kotoripčane bio je Jurica Poldrugač, igrač Tehničara iz Cvetkovca.

Dodajmo još da za ekipu iz Kotoribe igraju poznati igrači županijskog nogometa, a to su Jurica Poldrugač i Karlo Jadanić (Tehničar Cvetkovec), Vedran Vrhovec (Graničar Đ ) i Mario Paveli (Graničar L).

Čestitamo i Križevčanima i Kotoripčanima na odličnom uspjehu i nadamo se da ovdje neće stati već stići što je dalje moguće te dokazati kako se i u našem kraju igra odličan mali nogomet.

zatvori