Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

Komunalac i malima i velikima za Božić poklanja kazališne predstave, besplatne ulaznice podignite u Domu mladih

Povodom božićnih blagdana, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac poziva Vas na dječju kazališnu predstavu ‘Vještica Zločkoslava i Djed Mraz’ i stand up nastup ‘Preživjeti u obitelji’.

Dječja kazališna predstava ‘Vještica Zločkoslava i Djed Mraz’ održat će se u subotu, 21. prosinca u 11 sati u Domu mladih Koprivnica. Besplatne ulaznice možete podići u Domu mladih od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 21 sat.

O predstavi ‘Vještica Zločkoslava i Djed Mraz’:

U božićno vrijeme, kao što svi vrlo dobro znamo, Djed Mraz luta svijetom i razveseljava djecu pričom i poklonima. Ponekad malo zaluta, ode na krivi kontinent, ali na kraju uvijek uspije svima donijeti radost i veselje. Ovaj put, u našoj predstavi, naletjet će na opasnog neprijatelja: Vješticu plemenitu Zloćkoslavu. Ona se ne zadovoljava jednim poklonom, ona hoće sve poklone koje Djed Mraz donosi dobroj djeci diljem svijeta! Kad joj se Djed Mraz suprotstavi Zloćkoslava ga zaledi svojim olujnim dahom! Ali naravno, blagdanske predstave moraju završiti sretno. Zato se pojavljuje dječak Milivoj Štreber koji će imati hrabrosti suprotstaviti se Vještici i pobijediti njezino čaranje. On će ne samo uspjeti osloboditi Djeda Mraza, već će i Zloćkoslavu uvjeriti da smisao Božića nije u gomilanju poklona nego u ozračju dobrote i mira koju on donosi u naša srca.

Tekst i režija: Hrvoje Zalar

Glume: Karmen Sunčana Lovrić, Jan Novosel, Hrvoje Zalar

Ustupio GKP Komunalac.

Stand up comedy by Lajnap ‘Preživjeti u obitelji’ održat će se u nedjelju, 22. prosinca u 18 sati u Domu mladih Koprivnica. Besplatne ulaznice možete podići u Domu mladih od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 21 sat.

Što je ‘Preživjeti u obitelji’?

Sašin prvi one man show posvećen je isključivo obiteljskom životu i preživljavanju istog. Fore stvarane tijekom 45 godina Sašina života te ispolirane brojnim nastupima k’o obiteljska srebrnina nakupile su se poput režija i nastala je predstava ‘Preživjeti u obitelji’.

Prvim samostalnim showom Saša će vam na pladnju poslužiti iskustvo žongliranja suživota s troje djece, brižnom suprugom, kamatnim stopama, komunalijama i poslom u čemu ćete se sigurno prepoznati. U više od 80 minuta smijeha Saša će s vama podijeliti sve aspekte obiteljske svakodnevice te vas savjetovati kako kao otac, suprug i muškarac na kraju dana zaspati sa smiješkom na licu.

‘Preživjeti u obitelji’ je savršen izlazak za sve koji trebaju kratki “tajmout” od svojih najbližih i kozmološkog fenomena zvanog život. Dobrodošli!

Ustupio GKP Komunalac.
zatvori