Petak, 26. travnja 2024.

FOTO: ZIMSKA LIGA Pizzeria Grof razbila PSV, svi favoriti opravdali očekivanja

Četvrti dan Pan zimske lige donio nam je mnoštvo zanimljivih susreta. Danas su na teren izašli samo natjecatelji u seniorskoj konkurenciji a od deset predviđenih susreta odigrano ih je devet.

Prvi su na teren izašli momci iz Kotoribe koji su s 5:0 pobijedili Carlsberg Team. Nešto kasnije u uzbudljivoj utakmici nadigrali su i H.E.S. rezultatom 4:3. Ekipa H.E.S-a vodila je 3:1 no Kotoripčani su uspjeli preokrenuti susret i u posljednjoj minuti doći do druge današnje pobjede.

Dva susreta odigrala je i ekipa Frigo Plus Restoran Boutique. U prvome je s 3:0 slavila protiv ekipe K Joži Stolarija Modelarstvo Novak dok je u drugome susretu, punom odličnog nogometa i malonogometnih poteza, s 3:2 ispratila Tennessee Bar 57.

Susret između Renta Car Family Old Cambio i Interspara nije odigran pošto se momci iz Interspara nisu pojavili u dvorani te je registriran rezultatom 5:0. Renta Car je u svojem drugom današnjem susretu podijelio bodove s Mod Gradnjom odigravši 1:1.

Pizzeria Grof također je u dva navrata izlazila na teren. U prvom susretu su se poigrali s Legama utrpavši im jedanaest komada. Raspoloženi su bili i protiv jakog PSV-a kojeg su pobijedili s visokih 6:0.

Malonogometaši iz Krapine, ekipa Aso Ponos, večeras je odigrala dva susreta. U prvome su s 5:0 pobijedili Autolimariju Nemčić dok su u posljednjoj utakmici večeri pobijedili Sport Dolenec rezultatom 4:1.

Ponedjeljak, 23. prosinac
CB STILL MNK KLUB 75 KOTORIBA – CARLSBERG TEAM 5:0
FRIGO PLUS RESTORAN BOUTIQE – K JOŽI STOLARIJA MODELARSTVO NOVAK 3:0
CB STILL MNK KLUB 75 KOTORIBA – H.E.S. 4:3
FRIGO PLUS RESTORAN BOUTIQE – TENNESSEE BAR 57 3:2
RENTA CAR FAMILY OLD CAMBIO – INTERSPAR 5:0 bb
PIZZERIA GROF – LEGE 11:1
RENTA CAR FAMILY OLD CAMBIO – MOD GRADNJA 1:1
ASO PONOS – AUTOLIMARIJA NEMČIĆ 5:0
PIZZERIA GROF – PSV 6:0
ASO PONOS – SPORT DOLENEC 4:1

zatvori