Petak, 26. travnja 2024.

FOTO U Domu za starije i nemoćne u Koprivnici održano tradicionalno blagdansko druženje

U okviru dugogodišnje tradicije blagdanskog druženja članice županijske Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” po 21. put posjetile su Dom za starije i nemoćne u Koprivnici, gdje su se družile s korisnicima.

Ravnateljica Doma za starije i nemoćne Vesna Križan zahvalila je članicama koje kontinuirano dolaze čemu se korisnici izuzetno vesele, što je vidljivo i po ispunjenoj dvorani i njihovim ozarenim licima.

Predsjednica županijske Zajednice žena Verica Rupčić izrazila je zadovoljstvo suradnjom, kao i uzajamnom srećom i radošću prilikom svakog susreta. Naglasila je da ‘Katarine’ uvijek dolaze otvorena srca sa željom da podijele ljubav i lijepe trenutke u blagdansko vrijeme. Svima je zaželjela lijepe i mirne blagdane, da ih provedu u zajedništvu te sretnu i zdravu Novu godinu uz obilje Božjeg blagoslova.

Zatim je najavila nastup mlađe folklorne skupine KUD-a Petar Preradović iz Đurđevca. Izveli su dvije koreografije, Podravina – “Iz onoga divnog kraja jesam ja” i Slavonija – “Cupni nogom, opanak ne žulja”, koje je pripremila i uvježbala njihova voditeljica Monika Rupčić.

Sjajna izvedba te ples i pjesma mladih izazvali su veliko oduševljenje korisnika. Susret je nastavljen razgovorom i druženjem uz darivanje korisnika voćem i zamolbu za novim susretom i programom kojemu se svi posebno raduju iz godine u godinu.

zatvori