Snimio Mario Perlok
Nedjeljno poslijepodne ponudilo nam je mnoštvo uzbuđenja na malonogometnoj Pan Zimskoj ligi. Osim dobroga nogometa, nažalost smo vidjeli i onu tamniju stranu ovoga sporta.

Jedno od najvećih iznenađenja dana priredili su mladići Radio Drava Drava Info 048 pobijedivši favorizirani Frigo Plus Restoran Boutique s minimalnih 1:0. Pobjedonosni pogodak postigao je Robin Zanjko na samome početku drugoga dijela. U svojem drugom današanjem susretu “pobijedili” su za zelenim stolom 5:0 jer ekipa Tennesee Bar B7 nije htjela nastupiti.

Još jedna utakmica današnjeg programa nije odigrana i to u veteranskoj pro konkurenciji. OPG Radiček Niko Trade je tako za zelenim stolom pobijedila Restoran Katarzu.

MNK Cvjetno Poliklinika Milojević danas je odigrala sva tri susreta u skupini. Upisali su dvije pobjede te su u posljednjoj utakmici poraženi od AC Jesenović s 3:2.

Utakmica između CB Still MNK Klub 75 Kotoriba i Klikaj.hr CB Laverna prekinuta je u 41.min susreta nakon što je došlo do masovnog naguravanja na terenu a pao je i pokoji udarac. Suci su nakon toga dodijelili dva crvena kartona Klikaj.hr-u i jedan MNK Kotoribi da bi nakon toga jedan od igrača Klikaj.hr CB Laverna pogodio suca Dergeza loptom u glavu. Nakon toga označen je prekid susreta no tenzije su nisu stišale te je još neko vrijeme bilo “gusto” kod zapisničkog stola. O konačnom ishodu ovoga susreta odlučivat će tehnička komisija natjecanja.

U nastavku donosimo sve današnje rezultate a natjecanje se nastavlja sutra (ponedjeljak) u 16:00 sati.

Nedjelja, 29. prosinac

POP CORN ŠAKIĆ EURO LIMBUS SASINA – ZIP WDF 4:1
OBRTNIČKA ŠKOLA KOPRIVNICA – PEKARA ZRINSKI 1:3
VETERANI OSVIT – NK DRAVA VETERANI NOVIGRAD PODRAVSKI 3:1
MNK CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ – STRIDON PROMET 8:1
MNK CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ – PLAYBOX 1:0
CB STILL MNK KLUB 75 KOTORIBA – KLIKAJ.HR CB LAVERNA 2:2 – prekid
MNK CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ – AC JESENOVIĆ 2:3
FRIGO PLUS RESTORAN BOUTIQE – RADIO DRAVA DRAVA INFO 048 0:1
PLAYBOX – AC JESENOVIĆ 3:0
TENNESSEE BAR B7 – K JOŽI STOLARIJA MODELARSTVO NOVAK 0:1
RADIO DRAVA DRAVA INFO 048 – TENNESSEE BAR B7 5:0 bb
RESTORAN KATARZA – OPG RADIČEK NIKO TRADE 0:5 bb
CB ACTIVE – MAVIK MESNICE MARTINJAK 4:0